Thuis

Foshan Wonderful Composite Material Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Co. van Foshan is Prachtig Samengestelde Materialen, Ltd gespecialiseerd in samengestelde materialenonderzoek en ontwikkeling, productie en verkoop.

Wij worden gevestigd in de grootste nationale de productiebasis van de aluminiumindustrie - het overzeese Zuid- van China hi-tech industrieterrein in Foshan China.
Onze fabriek behandelt een gebied van meer dan 30000 vierkante meters, met de bouw van gebied meer dan 20000 vierkante meters.
China Foshan Wonderful Composite Material Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0
China Foshan Wonderful Composite Material Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1
 
Ons bedrijf gebruikt de Duitser vooruitging samengesteld materiaal en technologie, die zich in de productie van de kern van de aluminiumhoningraat, het paneel van de aluminiumhoningraat, aluminium-plastic plaat, glasvezel de specialiseren versterkte plastic honingraatpaneel, paneel van de steen het materiële samenstelling, roestvrij staal samengestelde panelen. De producten worden wijd gebruikt voor de bouw van decoratie, lift, voertuigen, decoratie, en veel andere gebieden van het schip.
China Foshan Wonderful Composite Material Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2
 
Wij hebben een partij ervaren ingenieurs en technische arbeiders. Met perfect wetenschappelijk beheersysteem, worden de kwaliteit en de geschikte levering allebei verzekerd. Onze producten geniet van goed verkoop zowel huis en in het buitenland. De overzee markten zijn Verenigde Staten, Canada, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Italië, Griekenland, Tsjechische republiek, Rusland, Australië, Singapore, Maleisië, Japan, India, het Midden-Oosten en andere landen en gebieden.
 
Wij geloven in goede mededeling, high-end producten, de prima dienst. Spreek en werk met elkaar om wederzijdse voordelen te maken.
 
 
Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Stichter van ons die bedrijf, Tony, previousely in samengesteld materiaalrd afdeling bij een Taiwan-Gefinancierde onderneming voor 15years wordt gewerkt

Later dat die bedrijf aan een andere industrie wordt geschakeld. Hij, productiemanager en velen arbeiders mede-opgerichte Foshan Wondeful

 

Samengestelde Materialennaamloze vennootschap.

De hoofdproducten zijn honingraatkern, honingraat samengestelde panelen, Aluminiumproducten en FRP-Comités.

 

Foshan Wonderful Composite Material Co., Ltd. Foshan Wonderful Composite Material Co., Ltd. Foshan Wonderful Composite Material Co., Ltd. Foshan Wonderful Composite Material Co., Ltd.
1 2 3 4
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Midden-Oosten

Oceanië

Type Business

Fabrikant

Merken : WDF

Aantal werknemers : 30~50

Jaarlijkse omzet : 15,000,000-20,000,000

Opgericht Jaar : 2015

Export pct : 50% - 60%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Foshan Wonderful Composite Material Co., Ltd. Certificaten China Foshan Wonderful Composite Material Co., Ltd. Certificaten China Foshan Wonderful Composite Material Co., Ltd. Certificaten China Foshan Wonderful Composite Material Co., Ltd. Certificaten